Legate de parti ale corpului

Se spune ca:
…daca ti se imbujoreaza si iti ard obrajii fara motiv, se zice ca cineva vorbeste despre tine.
…daca te doare puternic capul din senin, casti in continuu, fara sa-ti fie somn, daca iti curge sange din nas sau ai stari de voma fara motiv, daca ti se congestioneaza fata, iti tiuie urechile si ai temperatura din senin, ai putea fi deochiat.
…daca in timp ce iti perii parul, pieptenele cade pe jos, anunta mari dezamagiri.
…daca te mananca urechea dreapta, cineva te vorbeste de bine. Daca te mananca urechea stanga, te vorbeste de rau.
…daca te mananca nasul, anunta suparare. Dar mai exista si varianta ca daca te mananca nasul, cineva vine sa te vada. Daca te mananca nara dreapta, vine o fata, daca e nara stanga, vine un baiat.
…daca te mananca buzele in ziua respectiva vei fi sarutat.
…daca ti se zbate ochiul drept, anunta curand o nastere in familie. Daca ti se zbate ochiul stang, anunta deces sau o mare dezamagire.
…daca iti cade o geana, pune-o in palma si arunc-o peste umar in timp ce iti pui o dorinta. Daca geana zboara, atunci dorinta se va implini.
…daca te mananca talpa de la piciorul drept, se anunta o calatorie.
…aduce ghinion sa-ti dai unghiile dupa apusul soarelui sau duminica sau vinerea.
…daca iti dai cu oja pe unghii si le privesti des, cineva vorbeste de tine.
…daca te mananca palma dreapta, dai bani in curand. Daca te mananca palma dreapta bag-o in buzunar sau scarpin-o. Daca te mananca palma stanga, vei primi bani.
…daca iti musti limba cand mananci, arata ca tocmai ai spus o minciuna.
…cate vartejuri se formeaza in crestetul capului (in par), atatea casatorii vei avea.

Multe popoare considera numarul 13 ca fiind blestemat. In cadrul cartilor de Tarot, folosite pentru prezicerea viitorului, cartea care poarta numarul 13 este intitulata “Moartea”. Se zice ca numarul 13 este considerat ca aducator de nenorociri pentru ca la Cina de apoi au stat la masa 13 persoane, cei 12 apostoli si Iisus, inainte ca Mântuitorul sa fie crucificat. Putini oameni au curajul sa cheme la masa 13 musafiri. In mitologia scandinava, se spune ca 12 zei s-au adunat la o sarbatoare atunci când un al 13 zeu, Loke, a venit si el. Se zice ca Loke l-a omorât, dupa masa, pe Balder, cel mai iubit dintre zei.

Director web Director web Director Web Gratuit